Koirapuisto

Koirien omistajille - turvallista koirien lenkitystä aidatulla alueella

Eläinhoitola Pieni-Variksen käytössä puistomainen ulkoilutusalue, jota vuokraamme yksityiseen käyttöön. Aluetta kiertää kaksi metriä korkea aita (alueen koko 100mx100m).

Voit ulkoilla turvallisesti yksityisesti koiriesi kanssa tai tutulla porukalla. Kesäkahvilastamme voit ostaa kahvit mukaan tai etukäteen ilmoittamalla myös grillikatoksen grilli on kuumana ja käytettävissä (omat grillattavat mukaan).

Puistossa on nurmikkoalue, jossa voi vaikka koulutella koiraa. Mikäli kiinnostusta rally-tokon kokeiluun niin rally-toko telineet ja kyltit löytyvät paikan päältä.

Ulkoilutusalueen varaus soittamalla p. 040 689 0890, WhatsApp-viestillä tai kotisivulla olevalla onlinevarauksella. Maksun voi suorittaa etukäteen pankkitilille tai käteisellä paikan päällä. Etukäteen maksetun varauksen kuitin voit lähettää kuvana esim. whatsApp-viestillä. Maksutiedot saat varausvahvistuksesta, jonka saat viestillä varauksen jälkeen.

15€ / h (sis. alv 24%)

Jokainen vastaa omista koiristaan.
Koirilla rokotukset voimassa.
Koirapuisto siivotaan päivittäin, mutta toivotaan että jokainen korjaa omien koiriensa jätökset, alueella lapio ja astiat.

Onlinevaraus

Varaa aika ulkoilutusalueelle. Vahvistamme varauksesi tekstiviestillä.