Hoitoehdot

Hoitosopimus:

Hoitosopimus täytetään ja allekirjoitetaan eläintä hoitoon tuodessa. Hoitoon tuonti ja haku klo 9-12 ja klo 16-18 välisenä aikana. Tarkempi aika sovitaan etukäteen.

Maksu:

Maksu käteisellä (tai maksukortilla) eläintä noudettaessa. Hoitolalla ei ole velvollisuutta luovuttaa eläintä, mikäli maksua ei suoriteta. Poikkeuksena korona-aikana lasku eläimen hoidosta lähetetään sähköpostitse hoitojakson päätyttyä.

Rokotukset:

Hoitoon tulevan eläimen tulee olla terve, madotettu ja rokotettu Ruokaviraston rokotussuosituksen mukaan, vapaa korvapunkeista ja ulkoloisista. Rokotustodistus tarkistetaan hoitoon tuodessa.

Juoksut:

Ei juoksuista narttukoiraa hoitoon.

Sairaus tai tarttuva tautiepäily:

Mikäli epäily sairaudesta tai tarttuvasta taudista, eläintä ei oteta hoitoon. Mikäli eläin on sairastanut esim. kennelyskän/kissainfluessan, edellytämme kahden viikon oireettoman ajan ennen eläimen tuloa hoitoon. Huom. saman talouden toiset eläimet.

Sairastunut tai loukkaantunut eläin:

Mikäli eläin sairastuu/loukkaantuu hoitojakson aikana, on hoitolalla oikeus viedä eläin eläinlääkäriin hoidettavaksi, mikäli omistajaa ei tavoiteta ja eläimen hyvinvointisitä edellyttää. Eläimen omistaja on velvollinen maksamaan eläinlääkärikulut ja kuljettamisesta aiheutuneet kulut.

Hoitolalla on vastuuvakuutus.