Ajankohtaista

Hoitolamme on kiinni juhannuksesta 24.6 - 30.6.2022. Olemme jälleen avoinna 1.7 alkaen. Otamme varauksia vastaan kiinniolo aikana. Jos emme pääse vastaamaan puhelimeen, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

***

Koronavirusepidemia on vaikuttanut suuresti pienyrittäjiin, niin myös meidän hoitolamme toimintaan jo kahden vuoden ajan. Olemme avoinna ja olemme tehneet pieniä muutoksia tuonti- ja hakukäytäntöön. Näin pyrimme välttämään kosketusta asiakkaittemme kanssa. 

Näillä muutoksilla

  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden vastaanotto pihalla (kesäkautena), josta viemme ne sisätiloihin. Mikäli eläimen omistaja vie itse eläimen tarhaan, maskin käyttö toivottavaa sisätiloissa. Sisätiloissa mielellään vain yksi henkilö.
  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden luovutus pihalla.
  • Hoitosopimuksen teko "ulkotoimistossa" (kesäkaudella). Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona. Mikäli ei ole mahdollista tulostaa, niin lähetän word-tiedoston sähköpostilla, jonka voi täyttää sähköisesti ja lähettää takaisin.
  • maksu hoitojakson päätyttyä
***

Voit myös tukea toimintaamme

  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia (kesäkaudella).
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.