Ajankohtaista

Hoitolamme on kiinni ajalla 22.4 - 1.5.2022

***

Koronavirusepidemia on vaikuttanut suuresti pienyrittäjiin, niin myös meidän hoitolamme toimintaan kohta kahden vuoden ajan. Jälleen matkustamisen vähennyttyä toimintamme on hiljentynyt. Olemme kuitenkin avoinna ja olemme tehneet pieniä muutoksia tuonti- ja hakukäytäntöön. Näin pyrimme välttämään kosketusta asiakkaittemme kanssa. 

Näillä muutoksilla

  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden vastaanotto pihalla (kesäkautena), josta viemme ne sisätiloihin. Mikäli eläimen omistaja vie itse eläimen tarhaan, maskin käyttö toivottavaa sisätiloissa. Sisätiloissa mielellään vain yksi henkilö.
  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden luovutus pihalla.
  • Hoitosopimuksen teko "ulkotoimistossa" (kesäkaudella). Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona. Mikäli ei ole mahdollista tulostaa, niin lähetän word-tiedoston sähköpostilla, jonka voi täyttää sähköisesti ja lähettää takaisin.
  • maksu hoitojakson päätyttyä
***

Etukortti: etukortti leimataan jokaiselta maksetulta vuorokaudelta, mutta edun voi käyttää "korona-ajan" jälkeen. Pitempi aikaisesta hoidosta (14vrk tai yli) on alennus -15% voimassa.

Voit myös tukea toimintaamme

  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia.
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.