Ajankohtaista

Hoitolamme on kiinni huoltotöiden takia 12.12 - 16.12.2022.

***
Hoitolamme on kiinni 9.1 -29.1.2023.

*** 

Suunnitelmissa 2023: olemme lomalla 10.4 - 23.4.2023 (vkot 15-16) ja 17.7-23.7.2023 (vko 29). Hoitola on mahdollisesti rajoitetusti auki lomamme aikana, tiedustelut puhelimitse. 

***

Koronavirusepidemia on vaikuttanut suuresti pienyrittäjiin, niin myös meidän hoitolamme toimintaan jo kahden vuoden ajan. Olemme avoinna ja olemme tehneet pieniä muutoksia tuonti- ja hakukäytäntöön. Näin pyrimme välttämään kosketusta asiakkaittemme kanssa. 

Näillä muutoksilla

  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden vastaanotto pihalla (kesäkautena), josta viemme ne sisätiloihin. Mikäli eläimen omistaja vie itse eläimen tarhaan, maskin käyttö toivottavaa sisätiloissa. Sisätiloissa mielellään vain yksi henkilö.
  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden luovutus pihalla.
  • Hoitosopimuksen teko "ulkotoimistossa" (kesäkaudella). Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona. Mikäli ei ole mahdollista tulostaa, niin lähetän word-tiedoston sähköpostilla, jonka voi täyttää sähköisesti ja lähettää takaisin.
  • maksu hoitojakson päätyttyä
***

Voit myös tukea toimintaamme

  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia (kesäkaudella).
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.