Ajankohtaista

Olemme lomalla 1.9 - 29.9.2022, mutta otamme rajoitetusti koiria hoitoon (tuuraaja paikalla). Olemme jälleen avoinna 30.9 lähtien. Otamme varauksia vastaan kiinnioloaikana, parhaiten tavoittaa tekstiviestillä, whatAppillä tai yhteydenottolomakkeella. Jos emme pääse vastaamaan puhelimeen, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Suunnitelmissa 2023: hoitolamme on kiinni 13.3 - 9.4.2022 (vkot 11-14)

***

Koronavirusepidemia on vaikuttanut suuresti pienyrittäjiin, niin myös meidän hoitolamme toimintaan jo kahden vuoden ajan. Olemme avoinna ja olemme tehneet pieniä muutoksia tuonti- ja hakukäytäntöön. Näin pyrimme välttämään kosketusta asiakkaittemme kanssa. 

Näillä muutoksilla

  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden vastaanotto pihalla (kesäkautena), josta viemme ne sisätiloihin. Mikäli eläimen omistaja vie itse eläimen tarhaan, maskin käyttö toivottavaa sisätiloissa. Sisätiloissa mielellään vain yksi henkilö.
  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden luovutus pihalla.
  • Hoitosopimuksen teko "ulkotoimistossa" (kesäkaudella). Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona. Mikäli ei ole mahdollista tulostaa, niin lähetän word-tiedoston sähköpostilla, jonka voi täyttää sähköisesti ja lähettää takaisin.
  • maksu hoitojakson päätyttyä
***

Voit myös tukea toimintaamme

  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia (kesäkaudella).
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.