Ajankohtaista

Suunnitelmissa kesä 2024: hoitolamme on kiinni 15.7 - 31.7.2024 välisinä aikoina.

***
Päivitetty eläinten hoitoon tuonti- ja hakuajat. Uudet ajat ovat klo 9-12 ja klo 16-18, tarkempi aika sovitaan etukäteen.

*** 
Raja-alueella on tällä hetkellä heikko mobiiliverkko, tästä johtuen puhelut eivät aina tavoita meitä. Jos puhelut eivät yhdisty niin laite tekstiviestiä niin otan yhteyttä.

Heikosta mobiiliverkosta johtuen myös navigaattori voi sekoilla!

***
Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, mutta myös hoitosopimuksen täyttäminen yhdessä eläimen tuonnin yhteydessä onnistuu. Nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona. Mikäli tulostus ei onnistu niin voin lähettää lomakkeen sähköpostitse, sopimuksen täytettyä voi lähettää sen takaisin ja tulostan sen valmiiksi.

***

Voit myös tukea toimintaamme

  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia (kesäkaudella).
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.