Ajankohtaista

Hoitolamme on kiinni 18.9 - 25.9.2021. Otamme varauksia vastaan, mikäli emme vastaa puheluun niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

***

Koronavirusepidemia on vaikuttanut suuresti pienyrittäjiin, niin myös meidän hoitolamme toimintaan. Kun matkustaminen epidemian takia loppui myös eläinten hoitovaraukset peruuntuivat viime vuonna koko keväältä. Hoitolamme toiminta oli vilkasta kesällä kun mm. kotimaan matkailu sallittiin, iso kiitos kaikille jotka palveluamme käyttivät :). Jälleen syksyn myötä matkustamisen vähennyttyä toimintamme hiljentyi. Olemme kuitenkin avoinna ja olemme tehneet pieniä muutoksia tuonti- ja hakukäytäntöön. Näin pyrimme välttämään kosketusta asiakkaittemme kanssa. 

Näillä muutoksilla tämän kevään ajan

  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden vastaanotto pihalla, josta viemme ne sisätiloihin. Mikäli eläimen omistaja vie itse eläimen tarhaan, maskin käyttö suotavaa sisätiloissa.
  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden luovutus pihalla.
  • Hoitosopimuksen teko "ulkotoimistossa" (kesäkaudella). Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona.
  • maksu hoitojakson päätyttä
***

Etukortti: etukortti leimataan jokaiselta maksetulta vuorokaudelta, mutta edun voi käyttää "korona-ajan" jälkeen. Pitempi aikaisesta hoidosta (14vrk tai yli) on alennus -15% voimassa.

Voit myös tukea toimintaamme

  • ostamalla lahjakortin (ostamalla kaksi vuorokautta saat toisen vuorokauden puoleen hintaan)
  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia.
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.