Ajankohtaista

Olemme lomalla 12.7-23.7.2023 ja 18.9 - 1.10.2023. Hoitola on heinäkuussa kiinni lomamme ajan, mutta syyskuussa voi olla rajoitetusti auki, tiedustelut puhelimitse.

***

Koronavirusepidemian takia olemme tehneet pieniä muutoksia tuonti- ja hakukäytäntöön. Näin pyrimme välttämään lähikontaktia asiakkaittemme kanssa. 

Näillä muutoksilla

  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden vastaanotto pihalla (kesäkautena), josta viemme ne sisätiloihin. Mikäli eläimen omistaja vie itse eläimen tarhaan, maskin käyttö toivottavaa sisätiloissa. Sisätiloissa mielellään vain yksi henkilö.
  • Koirien ja kissojen sekä tavaroiden luovutus pihalla.
  • Hoitosopimuksen teko "ulkotoimistossa" (kesäkaudella). Uusien asiakkaiden toivomme täyttävän hoitosopimuksen valmiiksi tuodessa eläintä hoitoon, nykyisten asiakkaiden hoitosopimukset täytän valmiiksi. Alla LATAA painike, josta voi tulostaa Pieni-Varis Hoitosopimuksen pdf-tiedostona. Mikäli ei ole mahdollista tulostaa, niin lähetän word-tiedoston sähköpostilla, jonka voi täyttää sähköisesti ja lähettää takaisin.
  • maksu hoitojakson päätyttyä
***

Voit myös tukea toimintaamme

  • tulemalla ulkoiluttamaan koiraa meidän aidatulle ulkoilutusalueellemme hintaan 15€ tunnilta. Ulkoilutuksen lomassa voi viettää "picnickiä", grillikatoksemme on käytössä (ilmoitathan etukäteen) ja kesäkahvilastamme voi ostaa mm. erikoiskahvia (kesäkaudella).
***

Emme ota hoitoon ulkomailta tuotuja rescue-koiria.

***
Olemme myös Facebookissa, yhteydenotot mielellään soittamalla tai tekstiviestillä.